shidan's FotoPage

By: shidan ishak

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Saturday, 9-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan di Lumut

 
Siput terdampar tepi jalan
 
View all 16 photos...
Lumut, antara tempat yg menarik kat Perak....2,3 jam kat sana memang tak terasa.....nice view, lanskap yg cun......


Saturday, 2-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Beruas, Perak

Kg Panchor....
 
 
View all 12 photos...
Pegi handle training kat Beruas, Perak...sempat la jugak bergambar kat tepi sungai....


Friday, 1-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Pergi ke Perak--Kampung*Net

 
Castle yg tersergam indah
 
View all 18 photos...
hmm....ini adalah training pertama untuk lokasi Kg*Net di Perak...sempat la singgah kejap di tgh jalan untuk melawat area2 yg tak penah pegi......

Kellie Castle....hmm....rasanya, kalau dulu Istana nie dibuat sampai habis, sure akan jadi antara rumah paling gempak kat Msia masa tue....



Sunday, 26-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Executive Fitness Programme

baru je sampai...
 
main bowling lepas register
View all 20 photos...
Seramai lebih kurang 60 orang menghadiri Fitness Programme pada kali ini. Dianjurkan oleh Kolej Multimedia, bertempat di Sri Intan, Port Dickson....

Memang best program ni....ada blood test, ajar cara pemakanan, cara bersenam...maoi, fuad, dgn awe pon join skali....kitorang lepak satu rumah.....

bila kita nak ber'bekam' kat PD lagi??? aahahha...mekasih Tok Bomoh!!!!


Saturday, 18-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Cabarab Futsal@KUBtel 2005 di Sport Planet Shah Alam

Kain Rentang
My team - TM
Baru sampai jek..
View all 16 photos...
Cabaran Futsal yang dianjurkan oleh KUB, yang disertai oleh 24 teams....huh, confident giler nak menang, tapi nasib tak ada...takpe, lain kali kita cuba lagi.....

congratulation to all my team members...awe, fuad, rikki, maoi, bok, fadli, cicok & wanchangg....semangat korang memang gempakkk.....

ARgghhh!!...aku sebenarnyer tension giler sebab kalah......ahahahah....


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net